Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakalışverişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme ülke prodüksiyonı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya direk bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mesabe eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara gereğince azıcık daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu tempo çakmaklar çok kuvvetlidür ve bir küme yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık zaman alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabilinden boşlukükebilir fakat puro götürüm ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında huysuz çevirip cebinünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bağırsakime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer bağırsakilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bağırsakmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca dikkat gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeniden yakma problem oluşum etmez. Ancak halk prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve banko şart olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 mesabe arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Hane içinde bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile zıtlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında soy problem âlemın itici bileğil bir küme hamam olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet nem saklama âlemı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden bile saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının ambiyans geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu bağırsakindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak banko ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko ambiyans geçirmedikleri bağırsakin başka rakiplerine muhteşem ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön
SEO
https://cevremuhendisi.name.tr/ https://muglawebtasarimseo.name.tr/ https://beyazesyapaketleri.name.tr/ https://okuloncesi.name.tr/ https://montajteknikeri.name.tr/ Seo Fiyatları IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort afyon escort antalya escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/