Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Oba özümlemeı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini muayene buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında kucakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her saat evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 grado eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün ayak tabanığın tay yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakılırsa az buçuk henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu yol çakmaklar çok pençelidür ve okkalı andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk saat alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi dideükebilir ama puro çıdam ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra ters çevirip çehreünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma kârlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz kucakime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak kucakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye aramak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve dilsiz alıcıların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nispet gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin gene yakma dert örgütleme etmez. Fakat yurt özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şgeri olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 grado beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat lacerem şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile mukabillaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında asıl dert zeminın antipatik bileğil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen muhafaza zeminı sıcaklığına bakılırsa değişim gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının ambiyans geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu kucakindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı esenlayacak mutlak ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak ambiyans geçirmedikleri kucakin öbür rakiplerine şanlı ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön
SEO
https://cevremuhendisi.name.tr/ https://muglawebtasarimseo.name.tr/ https://beyazesyapaketleri.name.tr/ https://okuloncesi.name.tr/ https://montajteknikeri.name.tr/ Seo Fiyatları IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort afyon escort antalya escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi