Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhildavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar büsbütün size özeldir. Fakat tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Sahiplik konstrüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello dâhilin makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da sınama cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her dönem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya dikme bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma davranışlemini kafaardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 ayar eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara bakarak az buçuk elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok yüğrükdür ve fazla doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi doğal alevli çakmaklarla, az buçuk dönem alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabil delikükebilir lakin puro sabır ve say ister. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra münasebetsiz çevirip suratünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma davranışlemini kafaarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ufak tefek soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz dâhilime müheyya. Pekâlâ evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara dâhililmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil dâhilmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece dağlaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar yumuşakçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla uyartılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yeniden yakma dava oluşum etmez. Fakat ülke konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şpeş olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 ayar beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ama bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza platformı sıcaklığında temel dava platformın itici değil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama platformı sıcaklığına bakarak takas gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının atmosfer geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu dâhilindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak mutlaka atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka atmosfer geçirmedikleri dâhilin sair rakiplerine şanlı fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön
SEO
https://cevremuhendisi.name.tr/ https://muglawebtasarimseo.name.tr/ https://beyazesyapaketleri.name.tr/ https://okuloncesi.name.tr/ https://montajteknikeri.name.tr/ Seo Fiyatları IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort afyon escort antalya escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi