Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakanlayışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Yurt yapımı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello bağırsakin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı rutubet oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver ilişki etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma anlayışlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 merhale eğimle, aleve tam ilişki etmeyecek şekilde tutun. Bu anlayışlemi yaparken tüm ayağın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 merhale döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara bakılırsa biraz henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok forsludür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma anlayışlemi natürel alevli çakmaklarla, biraz dem alabilir. Bu müddet size zaman kaybı kabilinden kaynakükebilir amma puro çıdam ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma anlayışleminden sonrasında huysuz çevirip suretünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma anlayışlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, kısaca tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz bağırsakime amade. Peki ya siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden bağırsakmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o kadar keskinlaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir anlayışaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin yeniden yakma mesele teşkil etmez. Ancak el yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve katiyen şpeş olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 merhale beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile içinlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında soy mesele âlemın antipatik değil bir küme har olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama âlemı sıcaklığına bakılırsa mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir durum geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının durum geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu bağırsakindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak katiyen durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen durum geçirmedikleri bağırsakin öbür rakiplerine mehabetli nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön
SEO
https://cevremuhendisi.name.tr/ https://muglawebtasarimseo.name.tr/ https://beyazesyapaketleri.name.tr/ https://okuloncesi.name.tr/ https://montajteknikeri.name.tr/ Seo Fiyatları IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort afyon escort antalya escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/